L’HC Toni Comín reitera la necessitat de la coherència de les polítiques europees

El conseller Toni Comín sobre les esmenes de l’informe sobre l’estat d’implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS): “Hem tornat a reiterar la necessitat de la coherència de les polítiques europees. És l’hora d’avaluar quines són les conseqüències negatives que tant la política agrària, la política pesquera i la política comercial comuna, tenen obre el […]

L’HC Toni Comín explica la importància de les 25 esmenes sobre els ODS

El conseller Toni Comín sobre les 25 esmenes aprovades pel Parlament Europeu a l’informe sobre l’estat d’implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS): “La UE necessita un pla coherent per l’assoliment dels ODS que hauria de ser liderar per la Comissió Europea”.

L’HC Toni Comín defensa la participació dels països del sud

El conseller Toni Comín a la comissió de desenvolupament i ajuda humanitària del Parlament Europeu sobre les condicions de cancel·lació del deute dels països del sud: “Jo crec que és molt important que en el disseny d’aquestes condicions participi la societat civil dels països del sud”.

El conseller Toni Comín qüestiona la transparència i governança de COVAX

El conseller Toni Comín al comitè de desenvolupament del Parlament Europeu qüestiona la transparència i governança del programa COVAX. Per què tenen tant de pes els interessos privats en la presa de decisions a COVAX? Per què hi ha contractes secrets que ni el PE ni els ciutadans coneixen entre COVAX i la indústria farmacèutica?