Demanem explicacions sobre la tragèdia de Melilla

Arran de la mort de desenes de migrants a Melilla i les felicitacions de Pedro Sánchez a la policia marroquina i espanyola, els eurodiputats demanen explicacions a la Comissió Europea i proposen una missió de la Delegació del PE per les relacions amb el Parlament Panafricà per esclarir els fets.

Boicot als Jocs Olímpics de Beijin 2022

Conjuntament amb 63 eurodiputats hem signat una carta a favor del boicot polític i diplomàtic als Jocs Olímpics d’hivern 2022 a Beijing. No podem legitimar un estat que viola sistemàticament els drets humans i persegueix les minories nacionals.

Demanem una reunió al comissari Reynders després de la seva reunió amb SCC

Hem demanat a Didier Reynders una reunió per parlar sobre l’estat de dret, la qualitat de la justícia espanyola i el seu efecte sobre el català. Després de la seva reunió amb Societat Civil Catalana -tot i els seus vincles amb l’extrema dreta- esperem que la Comissió Europea escolti totes les opinions.

La situació dels Drets Humans a Myanmar

After the military coup in Myanmar of 1 February 2021, “thousand of refugees fled the country to Thailand” or India, fleeing the new military junta’s repression. On top of that, more than one million Rohingya are still living in refugee camps in Bangladesh, whose government has announced plans to forcibly reallocate 100.000 Rohingya refugees to […]

Junts x Europa defensa ‘No a la MAT de La Selva’

Junts x Europa amb ‘No a la Mat-Selva’ i eurodiputats de Greens i The Progressives hem enviat una carta a la comissària europea de l’energia Kadri Simson exigint que es tinguin en compte les alternatives a al MAT de La Selva. Cal que es tinguin en compte les alternatives respectuoses amb el territori i que […]

Consens institucional en contra de la tauromàquia

Junts x Europa amb altres 32 MEPs demanen a la presidència portuguesa i a la ministra d’agricultura Maria do Céu Antunes un consens institucional per posar fi al finançament de la barbàrie amb els fons europeus.